Medhouse Konsulttjänster

Medical- & Regulatory och Kommersiella tjänster

Noggrant utvalda konsulter som stärker ditt företag

Det kan finnas flera anledningar till att det är dags att ta in en konsult. Kanske är det en lansering, en föräldraledighet, en sjukskrivning eller någon annan händelse som gör att man snabbt behöver få in förstärkning i form av en eller flera konsulter.

Det kan också vara en topp i arbetsbelastningen som vi kan hjälpa till att kapa. Eller så är det kanske helt enkelt dags att få in ny energi och nytt syre i verksamheten. Oavsett vad, så är vi på Medhouse med dig hela vägen, tills vi hittar rätt konsult för dig.

Medhouse har en lång, dokumenterad erfarenhet av att hitta konsulter inom
– Medical och Regulatory Affairs
– Produktion
– Kommersiella tjänster

Vi lägger alltid stor vikt vid det förberedande arbetet. Vi ser alltid till att tillsammans med kunden skapa en kravspecifikation och tydlig profil på den konsulten som efterfrågas. Ska man hitta rätt måste man först veta vad man letar efter.

Åsa Rune

Affärsområdeschef

konsulttjänster samt rekrytering

Omfattande kontaktnät och noggrant utvalda konsulter

Det är viktigt för oss att våra konsulter känner trygghet i sin anställning. Det innebär att vi tar ansvar för dem i det långa perspektivet och lägger ner mycket energi på att få dem att utvecklas genom coachning, vidareutbildningar och kunskapsutbyte.

Vi har över 20 års erfarenhet av Life Science-sektorn. Under den tiden har vi inte bara hunnit lära oss vad våra kunder behöver, vi har också utvecklat ett mycket omfattande kontaktnät som omfattar hela Norden. Det hjälper oss att identifiera och knyta till oss några av branschens bästa talanger.

Under åren har vi utvecklat och förfinat vår rekryteringsprocess genom omfattande researcharbete, kompetensbaserade intervjuer i flera steg och noggrann referenstagning som leder till en mycket hög träffsäkerhet. På så vis kan vi hitta en konsult som inte bara har rätt utbildning och erfarenhet utan också rätt personlighet och inställning för att passa in i just den kultur som råder på ditt företag.

I vårt team har vi allt från de mest seniora konsulterna till nya spännande talanger som vi utvecklar genom det traineeprogram vi driver tillsammans med våra kunder. Hör av dig till oss så kan vi tillsammans se över dina behov och identifiera vilken konsult som passar bäst för dig.

Vår process för konsulttjänster

Kundförfrågan inkl. kravspec, förväntningar, behov & målsättning

– Offert, avtal & allmänna villkor
– Klartecken från kund
– Annonsering och kandidatsökning
– Urval och kompetensbaserade intervjuer
– Matchning av kandidat

01

Presentation av kandidat & intervju hos uppdragsgivare

– Referenstagning + bakgrundscheck
– Avtalssignering
– Projektstart & kontinuerlig uppföljning

02

Specialistområden

Regulatory Affairs

Övervaka hur läkemedel och medicinska produkter utvecklas, testas, tillverkas, marknadsförs och distribueras så att kraven i riktlinjerna och regelverk uppfylls.

Produktvigilance

Pharmacovigilance och materiovigilance innefattar insamling, detektion, bedömning, övervakning och förebyggande av biverkningar hos farmaceutiska produkter eller medicintekniska produkter, kosmetika och kosttillskott.

Quality Assurance

Kvalitetssäkring (QA) är ett sätt att säkra och följa upp produktens kvalitet under tillverkning och efter frisläppning till marknaden.

Processteknik

Innebär drift- och processövervakning, effektiviseringsarbete, samt förbättringsarbete inom tillverkning av läkemedel och medicintekniska produkter.

Validering

Validering innebär en strukturerad kartläggning och bedömning, eller kontroll, att kraven för en specifik produkt eller process uppfylls, d.v.s. att avsedd användning och tillämpning säkerställs och dokumenteras.

Kommersiella tjänster

Behöver du förstärka eller komplettera med resurser till er marknad- eller säljorganisation. Vi har specialistkompetens inom försäljning, marknadsföring, market access och digitala lösningar.

Medical Affairs

Genom vårt medicinska team hjälper vi er att matcha rätt konsult utifrån det aktuella behov er organisation har för närvarande. Vi erbjuder tjänster som MSL, Medicinska rådgivare och medicinska koordinatorer.

Projektledning

Koordinering av projekt inom bl.a. processteknik, processförbättringar och uppdatering/införande av kvalitets- eller dokumenthanteringssystem.

Projektteam

Ibland är våra kunder i behov av flertal olika funktioner i ett och samma projekt. Vi har möjlighet att skräddarsy lösningar utifrån varje enskilt önskemål som gör det möjligt att både kapa ledtider och anpassa exakt den mängd resurser som krävs för ett projekt.