Ingå i vårt team!

Vår personal är vår stolthet. Att jobba som Medhousekonsult är något alldeles extra.

Vi söker kontinuerligt nya konsulter inom Medical, Regulatory Affairs, Produktion och Kommersiella tjänster

Varför jobba hos oss?

På Medhouse får du utvecklas och ha roligt på jobbet. Vi vill att du ska känna passion och mening i arbetet, att du får bidra med din kompetens till något bra. Som konsult hos oss är du det viktigaste vi har och det vill vi att du ska känna.

“Medhouse har ett stort hjärta, det känns familjärt och det är otroligt hög standard på de konsulter som får anställning hos Medhouse – jag är glad att jag är en av dom.”

Lotta Nykvist, sälj och marknadskonsult

Vår personal är vår stolthet. Att jobba som Medhousekonsult är något alldeles extra. Vi söker kontinuerligt nya konsulter inom medicinska, regulatoriska och kommersiella tjänster samt inom vårt nya spännande affärsområde produktion. Att vi anställer våra konsulter gör oss lite unika.

Som Medhouse & Morekonsult ingår du i vårt stora, handplockade team av ytterst kompetenta medarbetare. Vi månar om din trygghet och gör det enkelt för våra uppdragsgivare att anlita oss.

"Utveckling är en stark mänsklig drivkraft och här får du odla den"

Förutom att du blir en viktig del i Medhouse team får du som konsult hos oss möjligheten att prova på varierande uppdrag samt lära känna olika organisationer och kulturer”

“Enkelt och okomplicerat, snabba anpassning till förändringar – känner att Medhouse stöttar och sätter oss konsulter i fokus”

Camilla, Stjernholm, sälj och marknadskonsult

Välmående och personlig utveckling

Vi tror på långsiktighet och vill att våra medarbetare ska må bra. Ingen konsult blir utplacerad på ett uppdrag och sedan lämnad för sig själv, din konsultchef och dina kollegor finns med dig under hela uppdraget.

Ingå i ett vinnande team:

Våra konsulter är som en professionell insatsstyrka som rycker in och gör nytta där det behövs. Hos oss blir du en del av detta vinnande team som kännetecknas av ett stort engagemang, professionalism, flexibilitet och en prestigelös stämning.

Personlig utveckling:

Utveckling är en stark mänsklig drivkraft och här får du odla den. Förutom att du blir en viktig del i Medhouse team får du som konsult hos oss möjligheten att prova på varierande uppdrag samt lära känna olika organisationer och kulturer. Ja, helt enkelt en mängd möjligheteter och alternativ. Hos oss på Medhouse får du variation och utveckling i dina uppdrag i kombination med en trygg anställning med bra villkor.

Stöd i uppdraget:

Vi bryr oss! Vi finns med och firar när det går bra och vi finns med och stöttar när det inte känns så lätt. Vi tror på långsiktighet och vill att våra medarbetare ska må bra, länge. Ingen konsult blir utplacerad på ett uppdrag och sedan lämnad för sig själv, din konsultchef och dina kollegor finns med dig under hela uppdraget.